TESTIMONIALS

 

Radu Toparceanu
 "Ne exprimam aprecierea fata de colaborarea cu One Way ca FURNIZOR DE SERVICII DE CURATENIE datorita calitatii si a eficientei serviciilor prestate. Totodata, echipele de curatenie ale One Way, prin profesionalismul membrilor sai, a oferit suport in alegerea celor mai bune optiuni si solutii pentru solicitarile noastre punctuale legate de serviciile de curatenie in spatiile de birouri si in spatiile de depozit, productie. Recomandam ca fiind un colaborator de incredere si apreciem serviciile de calitate, flexibilitatea, metodologia si profesionalismul solutiilor oferite care o diferentiaza intr-un mod favorabil de competitorii sai." 
Petrisor Ioan Radu
 "SC KAUFLAND ROMANIA SCS, datorita bunei colaborari cu SC One Way SRL - RO22041354, J12/2945/2007, recomandam cu incredere aceasta societate pentru serviciile oferite, seriozitate si promptitudine!" 
SValeriu Bologa
 "Calitatea serviciilor prestate, promptitudinea si profesionalismul cu care One Way Cleaning isi onoreaza obligatiile contractuale recomanda aceasta societate ca fiind o alegere inspirata pentru prestarea serviciilor de curatenie." 
Andreea Balaj
 "Putem recomanda cu incredere SC One Way Cleaning ca un partener solid, fiabil si expert in domeniul sau de activitate. Apreciem calitatea serviciilor de curatenie prestate pana in prezent, profesionalismul angajatilor si metodologia de curatare eficienta." 
 "Gameloft Romania colaboreaza cu firma One Way din luna iunie 2012. Apreciem politetea, seriozitatea si promptitudinea personalului angajat, precum si eficienta serviciilor care corespund standardelor noastre. Recomandam One Way altor companii deoarece au dat dovada de profesionalism in domeniul serviciilor de curatenie." 
Ionel Suciu
 "Colaboram cu One Way din 2014 pentru servicii de curatenie, atat in cladirea administrativa, cat si in halele de productie . Toate serviciile sunt de calitate iar modul operativ si prompt este ireprosabil, de aceea ii consideram un partener serios care-si indeplineste obligatiile contractuale la timp. Recomandam One Way Cleaning ca un profesionist de incredere datorita disponibilitatii, calitatii deosebite si flexibilitatii serviciilor prestate." 

Partners Cleaning Companies

Have questions? Contact Us! | CONTACT