SERVICII

Servicii profesionale de curatenie
OneWay activează de 15 ani în domeniul de Cleaning & Facility Management, oferind servicii de curățenie ecologică și mentenanață, tuturor operatorilor economici care doresc să beneficieze de servicii profesionale, spatii de lucru mai curate si angajati fericiti, in compania lor.

Keep Your Image Clean

Curățenie civilă și industrială

Servicii profesionale de curatenie pe care compania noastră le oferă, reușesc să acopere o gamă foarte largă de nevoi și de situații. Astfel, orice domeniu de business care are un spațiu destinat publicului, orice depozit în care lucrează zeci sau sute de oameni, sau chiar casa în care locuiești, poate să beneficieze de serviciile noastre. Acest lucru arată deschiderea pe care o avem, faptul că am ales să gândim la o scară mult mai mare și mai ales, că suntem capabili să ducem până la capăt orice provocare.

Curațătorie textile

Curațătorie și spălătorie industrială de textile cu tehnologii de curațare la standarde înalte, asigură managementul complet al textilelor prin preluarea, spălarea, dezinfectarea și livrarea către beneficiar.

Mentenanță și servicii speciale

Fiecare clădire are nevoie de mentenanță. Ne-am hotărât să venim în întâmpinarea nevoilor tale și să oferim pe lângă curățenie și o serie de servicii tehnice, capabile să asigure durabilitatea sistemelor interne ale clădirii. A avea parte de o ofertă integrată de servicii vă reduce din noile sarcini, din noile contracte și din noile căutări.

Produse igienico sanitare

La fel ca orice alte produse și cele igienico-sanitare sunt de calitate bună sau mai puțin bună. Diferența dintre ele o cunoaștem foarte bine și acest lucru ne permite să avem un discernământ clar atunci când facem o alegere. Putem sa va aprovizionam cu produse igienico-sanitare de calitate ridicata si la preturi avantajoase.

Igienizare spații

Igienizarea periodică a spațiilor de lucru și nu numai, este o procedură ce trebuie implementată în primul rând pentru siguranța voastră, dar și a angajaților și a clienților voștri. Dezinfectarea profesională a spațiilor se face prin echipament și soluții de specialitate, în baza unui personal atent selectat și instruit în acest proces.

Întreținere/amenajare spații verzi

Spațiile verzi constituie prima interacțiune cu clientului care îți calcă pragul. Un gazon plin de buruieni sau un gard viu nearanjat îi va imprima în subconștient clientului un anumit nivel de nesiguranță. Oamenii au încredere atunci când văd în jurul lor armonie, echilibru, frumusețe. Șansele unei afaceri de succes pot fi influențate și de modul în care îți amenajezi spațiile verzi. Lasă-ne pe noi să ne ocupăm și să ne facem griji pentru asta.

Parteneri

Ai intrebari? Ia legatura cu noi! | CONTACT