Mentenanta cladiri și servicii speciale


Fiecare clădire are nevoie de mentenanță. Ne-am hotărât să venim în întâmpinarea nevoilor tale și să oferim pe lângă curățenie și o serie de servicii tehnice de mentenanta cladiri, capabile să asigure durabilitatea sistemelor interne ale clădirii. A avea parte de o ofertă integrată de servicii vă reduce din noile sarcini, din noile contracte și din noile căutări.

Experiența noastră în domeniul mentenanței și întreținerii clădirilor se datorează profesioniștilor cu care colaborăm și care te vor ajuta să optimizezi sistemele clădirii, să micșorezi costurile de operare și de întreținere pentru clădirile în care îți desfășori activitatea. Îți punem la dispoziție cele mai bune servicii la cele mai bune prețuri!

Spațiile înalte nu mai sunt o problemă din punct de vedere al curățeniei. Cu ajutorul alpiniștilor utilitari putem să curățăm fațadele construcțiilor de dimensiuni mari, dar și interiorul acestora. Spațiile de depozitare sau fabricile care au hale foarte înalte nu mai reprezintă o provocare pentru noi. Siguranțăm alpiniștii și îi lăsăm să facă o curățenie perfectă la înălțime.

Imaginează-ți magazinul tău iarna, când drumurile sunt acoperite de zăpadă, gheață și multă nesiguranță se simte în mersul trecătorilor. Nimeni nu se gândește să ridice privirea din pământ din cauza fricii de a nu se accidenta. Imaginează-ți acum că intrarea în magazinul tău este una curată, trotuarul din fața magazinului este curat, fără gheață, iar trecătorii pot să își ridice capul din pământ. Deszăpezirea te va ajuta să ieși în evidență între competitori. Noi vom face acest lucru posibil.

Oferta de servicii de mentenanță instalații electrice are la bază autorizarea primită de la ANRE. Compania noastră are capacitatea și know-how-ul necesar pentru a proiecta și a executa instalații electrice, tablouri electrice, de a monta circuite de prize și de iluminat. Fie că este vorba despre o construcție nouă sau de o construcție existentă, putem să regândim și să refacem instalația electrică. De asemenea, putem să facem mentenanța regulată a instalației electrice.

Pentru a avea o clădire complet și perfect funcțională este important să se ocupe cineva de mentenanța tuturor tipurilor de instalații. Am înțeles această nevoie și am decis să oferim o serie de servicii complexe, astfel să nu mai trebuiască să apelezi la alte companii pentru aceste servicii.

Instalatorii pe care îi avem au pregătirea necesară pentru asigurarea întreținerii grupurilor sanitare din clădirea în care îți desfășori activitatea, pot să verifice și să întrețină instalațiile de hidrant, instalațiile de climatizare și toate instalațiile sanitare care deservesc clădirea.

Parte din instalațiile sanitare, de încălzire vom putea oferi și următoarele:

montare obiecte sanitare;
canalizări;
instalații apă și încălzire.

Compania Oneway este pregătită să realizeze lucrări de amenajări și finisaje în interiorul clădirii tale, pentru a-ți oferi cea mai bună experiență.

Printre lucrările pe care le oferim sunt și următoarele:

  • zidiri BCA și cărămidă, respectiv compartimentări;
  • gips carton;
  • tencuit;
  • șape de toate felurile;
  • gletuiri și zugrăveli;
  • montat Uși;
  • gresie, faianță, piatră și orice tip de placări;
  • placări polistiren - tot ceea ce aparține de lucrări de amenajări interioare și exterioare;
  • montaj mobilier;
  • hidroizolație.

Căutarea unor companii care să repare tâmplărie sau instalații sanitare sau electrice reprezintă o risipă de timp și de resurse. Compania OneWay îți oferă servicii integrate, la cheie, care acoperă toate nevoile clădirii tale, începând de la curățenie, la instalații electrice și sanitare și chiar și întreținerea și reperațiile elementelor de tâmplărie. Ne dorim să vezi în noi un partener puternic și de încredere, un partener care te va ajuta să ai o clădire funcțională și perfect întreținută.

Parteneri

Ai intrebari? Ia legatura cu noi! | CONTACT