Amenajari si intretinere spatii verzi


Spațiile verzi constituie prima interacțiune cu clientului care îți calcă pragul, motiv pentru care serviciile de amenajari si intretinere spatii verzi au devenit indispensabile pentru majoritatea business-urilor. Un gazon plin de buruieni sau un gard viu nearanjat îi va imprima în subconștient clientului un anumit nivel de nesiguranță. Oamenii au încredere atunci când văd în jurul lor armonie, echilibru, frumusețe. Șansele unei afaceri de succes pot să fie influențate și de modul în care îți amenajezi spațiile verzi. Lasă-ne pe noi să ne ocupăm și să ne facem griji pentru asta.

Colectare selectivă a deșeurilor


Este o necesitate în ziua de astăzi, o dovadă socială și cel mai important, o dovadă a respectului față de mediul înconjurător. Colectarea selectivă a deșeurilor permite în primul rând reciclarea propice a acestora. Noi vă punem la dispoziție echipamentele necesare pentru a putea să se colecteze selectiv deșeurile în compania ta. De asemenea, ne vom ocupa și de golirea acestora.

Credem în protecția mediului și în salvarea acestuia. Vrem să participăm activ la conservarea și îmbunătățirea lumii în care trăim, iar aplicarea și respectarea normelor de ecologizare este cel mai bun pas în această direcție.

Parteneri

Ai intrebari? Ai nevoie de servicii de intretinere spatii verzi? Ia legatura cu noi! | CONTACT