Igienizare spații

Igienizarea periodică a spațiilor de lucru și nu numai, este o procedură ce trebuie implementată în primul rând pentru siguranța voastră, dar și a angajaților și a clienților voștri. Dezinfectarea profesională a spațiilor se face prin echipament și soluții de specialitate, în baza unui personal atent selectat și instruit în acest proces. Igienizarea presupune 4 pași ce trebuie urmați:

  1. Curățenia generală – se curăță și se spală toate suprafețele, de la geamuri, mobilier, pardoseli, la tot ce există în încăperi, și se pregătesc pentru acțiunea de dezinfecție/igienizare
  2. Dezinfectare cu pompe speciale și atomizoare – folosind aceste pompe, ne asigurăm că igienizarea este atinsă de toate suprafețele (colțuri, muchii, spații greu accesibile, pereți, mese de lucru etc.)
  3. Dezinfectare cu laveta – exista si varianta unui proces manual de dezinfectie , în care se șterg toate suprafețele accesibile cu dezinfectanți specifici
  4. Ștergerea și curățarea spațiilor după dezinfecție – Zonele dezinfectate vor și sterse și curățate, folosind doar apă.

În tot acest proces, angajații noștri sunt asigurați cu echipament de protecție, iar în afara lor, nu este permis accesul în spațiu nici unei alte persoane pe durata dezinfectării. Timp de 2 ore după igienizare, spațiul va rămâne închis, iar încăperile vor fi aerisite aproximativ o oră.

Păstați-vă imaginea, dar și sănătatea intactă, atât a voastră, cât și a angajaților și a clienților voștri. Pentru soluții personalizate, vă rugăm să solicitați oferta noastră.

Aviz Ministerul Sanatatii

Parteneri

Ai intrebari? Ia legatura cu noi! | CONTACT