Igienizare spatii

Igienizare spatii in mod periodic in zonele de lucru și nu numai, este o procedură ce trebuie implementată în primul rând pentru siguranța voastră, dar și a angajaților și a clienților voștri. Dezinfectarea profesională a spațiilor se face prin echipament și soluții de specialitate, în baza unui personal atent selectat și instruit în acest proces. Orice firma curatenie va comunica ca procesul de igienizare spatii presupune 4 pași ce trebuie urmați:

  1. Curățenia generală – se curăță și se spală toate suprafețele, de la geamuri, mobilier, pardoseli, la tot ce există în încăperi, și se pregătesc pentru acțiunea de dezinfecție/igienizare
  2. Dezinfectare cu pompe speciale și atomizoare – folosind aceste pompe, ne asigurăm că igienizarea este atinsă de toate suprafețele (colțuri, muchii, spații greu accesibile, pereți, mese de lucru etc.)
  3. Dezinfectare cu laveta – exista si varianta unui proces manual de dezinfectie , în care se șterg toate suprafețele accesibile cu dezinfectanți specifici
  4. Ștergerea și curățarea spațiilor după dezinfecție – Zonele dezinfectate vor și sterse și curățate, folosind doar apă.

În tot acest proces de igienizare spatii de orice tip, angajații noștri sunt asigurați cu echipament de protecție, iar în afara lor, nu este permis accesul în spațiu nici unei alte persoane pe durata dezinfectării. Timp de 2 ore după igienizare spatii, acestea vor rămâne închise, iar încăperile vor fi aerisite aproximativ o oră.

Păstați-vă imaginea, dar și sănătatea intactă, atât a voastră, cât și a angajaților și a clienților voștri. Pentru soluții personalizate, vă rugăm să solicitați oferta noastră. Suntem o firma de curatenie profesionala cu vasta experienta ce ofera servicii de curatenie ireprosabile.

Aviz Ministerul Sanatatii

Deratizare, dezinsecție, dezinfecție

Regulat sunt necesare intervenții pentru păstrarea la distanță a microbilor, a paraziților sau a insectelor/rozătoarelor din clădirea în care vă desfășurați activitatea. Aceste intervenții, de deratizare, dezinsecție, dezinfecție sunt realizate cu ajutorul unor substanțe speciale care trebuie să fie aplicate de asemenea cu multă atenție. Compania noastră de curățenie OneWay pune la dispoziție și servicii de DDD, în cadrul mentenanței clădirii.

Parteneri

Ai intrebari? Ia legatura cu noi! | CONTACT