DESPRE COMPANIE


Suntem o companie dedicată clienților, cu o atitudine mereu pozitivă și pregătită pentru noi provocări. Echipele cu care ne prezentăm în fața clienților sunt formate din profesioniști care au înțeles că activitatea de curățenie va fi preluată în totalitate, conducerea companiei putând astfel să se preocupe de probleme și activități mai importante. Discutăm aici atât de delegarea responsabilităților către noi, cât și de externalizarea acestor servicii.
Oricum ar fi, One Way își va respecta și chiar depăși obligațiile de muncă, pentru a obține cele mai bune rezultate!

Apelează la o firmă de curățenie și permite-le unor profesioniști să îți înfrumusețeze viața și să îți demonstreze că ai făcut investiția potrivită.

Curățenia face parte din viața noastră, ne definește și ne reprezintă, ne poziționează în ochii oamenilor și ne conferă sănătate și serenitate, un cadru perfect în care să îți duci la îndeplinire activitățile zilnice.

Keep Your Image Clean

Echipa

Am adus în echipa OneWay profesioniști, angajați care știu ce înseamnă calitatea și care sunt motivați să ofere cele mai bune servicii. Ne mândrim, de asemenea, cu un departament de HR care selectează cele mai bune persoane și care interacționează regulat cu fiecare angajat. Suntem conștienți de importanța existenței unor angajați ale căror cunoștințe tehnice sunt neprețuite, motiv pentru care i-am adus în sânul familiei noastre pe cei mai buni!

Aici puteți să găsiți o parte din persoanele alături de care muncim în fiecare zi!

Mariana Radulescu

Mariana Radulescu

General Manager

0742151865

Ioana Chiorean

Ioana Chiorean

Executive Manager

0748610421

Alina Salajeanu

Alina Salajeanu

Laundry Operational Manager
Lavinia Aschilean

Lavinia Aschilean

Quality Control Specialist

0756122566

Ovidiu Balea

Ovidiu Balea

Technical Specialist
Francesca Costil

Francesca Costil

Sales Manager

0756122565

Mihai Campeanu

Mihai Campeanu

Sales Representative

0757043579

DE CE SĂ NE ALEGI?

OneWay Cluj-Napoca este compania de curățenie la care vrem să apelezi atunci când simți nevoia unei schimbări în viața ta sau a companiei pe care o conduci. Portofoliul de peste 500 de companii cu care avem contracte permanente ne-a ridicat pe piedestalul celor mai bune companii de curățenie din regiune și chiar și din țară.

Concurența de pe piața serviciilor de curățenie este una acerbă, motiv pentru care diferențierea se face prin intermediul nivelului de succes atins în cadrul unui contract. Feedback-ul primit de la client este cea mai puternică armă în această industrie. OneWay se mândrește cu clienți extrem de mulțumiți de serviciile noastre de curățenie.

Am îmbrățișat ideologia Sec XXI nu pentru că are un impact mediatic și social puternic, ci pentru că am înțeles încă de când existăm pe piață ce poate să însemne impactul materialelor utilizate de noi asupra mediului înconjurător. De asemenea, colaborăm cu compania Reciclabil Invest, cu ajutorul căreia oferim soluții integrate de colectare selectivă a deșeurilor. Vrem să lăsăm generațiilor viitoare o casă, nu o groapă de gunoi!

Adeseori serviciile de curățenie trebuie să fie făcute noaptea sau după orele obișnuite de program al companiilor. A nu accepta și înțelege acest aspect ar însemna o greșeală enormă. Ne-am făcut un renume în cei 9 ani de existență de a ne adapta perfect pe nevoile clienților noștri. Și am reușit de fiecare dată să oferim cele mai bune servicii.

Suntem Certificați ISO 9001 - Managementul Calității, OHSAS 18001 - Managementul Mediului și ISO 14001 - Sănătate și Securitate în Muncă. Suntem siguri că știe toată lumea cât de dificil este să se obțină aceste certificări, dar vrem să reiterăm faptul că însăși existența noastră pe această piață după aproape o decadă se datorează cu precădere unei calități înalte a serviciilor oferite.

Parteneri

Ai intrebari? Ia legatura cu noi! | CONTACT