Curatenie civila și industrială


Serviciile pe care compania noastră de curățenie le oferă reușesc să acopere o gamă foarte largă de nevoi și de situații. Astfel, orice domeniu de business care are un spațiu destinat publicului, orice depozit în care lucrează zeci sau sute de oameni, sau chiar casa în care locuiești, poate să beneficieze de serviciile noastre de curatenie civila. Acest lucru arată deschiderea pe care o avem, faptul că am ales să gândim la o scară mult mai mare și mai ales, că suntem capabili să ducem până la capăt orice provocare.

Curățenia generală a spațiilor locative este necesară la intervale aleatorii sau regulate, indiferent de curățenia de întreținere sau cea zilnică/săptămânală. Curățenia generală înseamnă și implică igienizarea cu aparatură și soluții speciale, adaptate fiecărui tip de suprafață, spălare și curățire geamuri, mochete, covoare, canapele, mobilier. Degresarea și detartarea suprafețelor este un alt element care face parte din curățenia generală.

OneWay te ajută să ai un spațiu de muncă igienizat, curat și proaspăt, oferindu-ți cea mai bună ofertă de servicii, la cel mai bun preț!

Este o plăcere să vezi cum arată înainte și cum arată după intervenția echipei de curățenie OneWay.

Repetitivitatea este benefică pentru noi, dar în acest caz, se dovedește a fi indispensabilă pentru voi. Curățenia nu este un serviciu ”one time only”, ci este un serviciu care trebuie realizat cu regularitate și cu responsabilitate. Regularitatea arată interesul față de un mediu de lucru curat și propice pentru dezvoltarea personală sau a organizației. Echipa de curățenie OneWay este pregătită să îți ofere confortul zilnic prin servicii de curățenie de înaltă calitate. Fiecare spațiu va avea independență din punct de vedere al programului de curățenie, respectiv se va curăța zilnic, de două sau de trei ori pe săptămână sau pe lună și se poate face curățenie fie dimineața, seara sau noaptea. Acest aspect arată un nivel foarte ridicat de flexibilitate din partea companiei noastre, dar și o înțelegere superioară a nevoielor clienților.

Nu este bătaie mai mare de cap decât atunci când trebuie să începi să renovezi sau să construiești. La finalul lucrării, fie că este vorba despre casa în care locuiești sau compania pe care o conduci, constructorul lasă în urma sa un scenariu aproape apocaliptic. Ai nevoie de serviciile noastre de curățenie. Chiar ai, pentru că altfel, riști ca petele de pe pardoseală să nu se mai ducă, geamurile să rămână pătate, iar ușa nu îți va plăcea de asemenea.

Suprafețele de dimensiuni mari necesită o abordare specială, dar și o logistică destul de complexă. Avem cunoștințele necesare, dar și protocoale foarte clar stabilite de muncă. Conștientizăm specificitatea fiecărui spațiu industrial și necesitatea adaptării la restricțiile sau regulile din interior.

Nunți, botezuri, concerte, evenimente sportive etc, toate sunt producătoare de dezordine și lasă în urma lor suprafețe mari care necesită o curățare riguroasă. Pentru că mâine va fi un alt eveniment și vreți ca totul să fie perfect. Noi vă putem oferi perfecțiunea, putem să facem curățenie și să pregătim spațiul pentru următorul eveniment. Echipa de curățenie OneWay este aici să vă ajute să ajungeți cu bine la concertul următor.

Există anumite servicii de curățenie care necesită o atenție deosebită, nu doar prin prisma unei directe interacțiuni cu oamenii, ci și din punct de vedere al materialelor din care sunt construite spațiile/elementele de mobilier. Suntem pregătiți să facem față la orice provocare și ne va fi imposibil să spunem vreodată altceva decât da. Suntem o echipă de curățenie care face totul să strălucească!

Curățenia pardoselilor rezistente la apă se realizează cu echipamente mecanizate speciale pe care le avem în dotare și cu care ne mândrim. Am căutat echipamente de cea mai bună calitate, fiabile, care îți vor transforma spațiul într-un adevărat sanctuar al curățeniei. Va fi o plăcere să îți vezi reflexia în marmura de pe scări. Echipa de curățenie OneWay va face acest lucru pentru tine.

Nu este de ajuns doar să cureți sau să speli pardoselile. Pentru ca experiența să fie completă, îți recomandăm să aplici tratamente specifice pardoselilor și să ai stabilit un program de întreținere al acestora. În acest fel, degradarea pardoselii va fi mult timp amânată, ceea ce înseamnă că îi va crește durata de viață considerabil. Acest lucru înseamnă și că ai făcut o investiție foarte bună!

Grija cu care ne vom ocupa de curățarea mochetei sau a tapițeriei tale provine din conștientizarea valorii estetice al acestui element decorativ. Un covor murdar, acoperit de pete nu arată deloc bine în casa ta, iar o mochetă murdară la birou arată urât în fața clienților. Sunt mulți cei care judecă omul sau afacerea după cum arată casa/biroul. Din acest motiv îți recomandăm să îți faci un program de curățenie regulat.

Spațiile înalte nu mai sunt o problemă din punct de vedere al curățeniei. Cu ajutorul alpiniștilor utilitari putem să curățăm fațadele construcțiilor de dimensiuni mari, dar și interiorul acestora. Spațiile de depozitare sau fabricile care au hale foarte înalte nu mai reprezintă o provocare pentru noi. Siguranțăm alpiniștii și îi lăsăm să facă o curățenie perfectă la înălțime.

Parteneri

Ai intrebari? Ia legatura cu noi! | CONTACT