COMPANIE DE CURATENIE  – APARITII MEDIA


ONE WAY – companie de curatenie ce se bucură de numeroase apariții actuale în media. O certitudine că efortul, evoluția continuă și colaborările bzate pe încredere și profesionalism sunt cheia către success.

  • Gazeta de Cluj  (2020)
  • Gazeta de Cluj  (2019) – Articolul din Gazeta de Cluj pune accent pe unul dintre atuurile noastre: serviciile de curățenie industrială sunt desfășurate pe o perioadă cât mai scurtă de timp, dar sunt de cea mai bună calitate. Timpul este o resursă foarte importantă pentru fiecare dintre noi, de aceea, personalul calificat din compania de curatenie profesionala își va desfășura activitatea într-un timp relativ scurt, într-un mod silențios și profesionist.
  • Presa locală 2019-Alături de noi este și Presa Locală, care a scris un material sincer și obiectiv de ce merită să optezi pentru serviciile noastre!
  • Știri din Câmpia 2019-Știrea prezentată cei din cadrul ,,Știri din Câmpia” aduce în prim- plan un proiect măreț ce urmează să se concretizeze în luna august a acestui an. Investiția despre care se vorbește este o curățătorie și spălătorie industrială de textile, care poate spăla într-o singură zi până la 7 tone de rufe murdare, devenind una dintre cele mai mari spălătorii din județ.

FIRMA DE CURATENIE CLUJ NAPOCA – APARITII MEDIA

  • Monitorul de Cluj 2017-Un interviu în exclusivitate cu Mariana Rădulescu, general manager, care a dezvăluit începuturile afacerii, ce astăzi are o cifră de afaceri de 40 de ori mai mare decât în primul an de activitate. Informații prețioase despre cum a sesizat oportunitatea și cum a exploatat-o, despre un entuziasm tineresc și o ambiție rar întâlnită.
  • TVR Cluj 2017-Telejurnal a evidențiat tipurile de servicii pe care le prestăm și prețurile cu aproximație. Dorim să ne păstrăm trasparența privind costul activităților noastre!
  • NCN 2009-Știre audio și video care ne prezintă într-un mod profesionist domeniul de activitate și serviciile prestate. În câteva minute sunt comprimate cele mai importante informații pe care trebuie să le știi despre compania ONE-WAY.

Parteneri

Ai intrebari? Ia legatura cu noi! | CONTACT