Galerie foto

  • Curățenie Spitale, Hoteluri, Wellness, Instituții Culturale și Învățământ
  • Curățenie Spitale, Hoteluri, Wellness, Instituții Culturale și Învățământ

Curățenie Spitale, Hoteluri, Wellness, Instituții Culturale și Învățământ

16 Iunie 2016

În perioada celor peste 9 ani de experiență în acest domeniu am avut ocazia adeseori să ne oferim serviciile de curățenie în spații cum sunt Spitalele, Hotelurile, Centrele Wellness, Instituțiile Culturale și de Învățământ.

Punctul comun al acestor spații, respectiv particularitatea lor este faptul că serviciile de curățenie se desfășoară tot timpul alături de persoanele care tranzitează sau care lucrează în aceste clădiri.

De asemenea, curățenia într-un spital sau într-un centru Spa este diferită și prin prisma produselor de curățenie care trebuie să fie folosite. E.g., într-un centru Spa sau Wellness, umiditatea este foarte mare, ceea ce înseamnă că există posibilitatea apariției mucegaiului dacă interiorul nu este întreținut în mod corect și cu materialele/produsele potrivite. O altă situație specială de curățenie se întâlnește la dezinfectarea, sterilizarea și igienizarea cabinetelor medicale sau a spitalelor. Aici, microorganismele, substanțele organice și chiar praful trebuie să fie îndepărtate folosindu-se produse dezinfectante speciale.

Dorim să punctăm la acest capitol faptul că rezultatul este același, dar soluțiile alese trebuie să fie adaptate perfect pentru fiecare categorie de clădiri în parte.

Experiența în domeniul serviciilor de curățenie ne permite să facem o analiză corectă inițială a oricărui spațiu și să oferim cele mai bune soluții de curățenie.  

Parteneri

SC TEHNOTOP 88 SRL
SC SANEX SA
Farmexim
CSI ROMANIA
FSA ROMANIA
POLYMOBILE
Ramada
catwalk
DENVER
GAMELOFT
MACROMEX
ACI CLUJ
STRABAG
MODERN BAU
ELECTROGRUP
AUTOTRANSILVANIA
KAUFLAND
BRITISH COUNCIL
DIICOT
ASOCIATIA CHINOLOGICA
AVITUM BRAUN
ullink
intersport
eurotrend
x
damat
x
portico
la lorrein
Impuls Radio
Metropolis
Monitorul de Cluj
WorldClass
Amprenta Advertising
British Council
Fragment
mascota