Galerie foto

  • Curățenie Industrială - parcuri logistice, fabrici, hale, uzine, depozite

Curățenie Industrială - parcuri logistice, fabrici, hale, uzine, depozite

16 Iunie 2016

Cei peste 9 ani de când existăm pe piață ne-au permis să construim o imagine puternică a business-ului nostru atât în zona Clujului, cât și în întreaga țară. Parte din această imagine se datorează și companiilor mamut cu care am avut parteneriate de-a lungul timpului, companii care au crezut în noi și care au revenit ori de câte ori au avut nevoie. Extinderea serviciilor de curățenie industrială la nivel național ne-a oferit o doză suplimentară de încredere în forțele noastre.

Curățenia și întreținerea unui depozit, a unei hale, uzine, fabrică sau a aunui parc logistic necesită existența unei infrastructuri logistice, materiale și umane foarte bine dezvoltate. Noi suntem pregătiți pentru orice provocare, fiind capabili să oferim servicii de curățenie pe suprafețe mari, de până la 50.000 mp.

În cazul unor stricăciuni apărute din cauza noastră, dorim să știi că avem o asigurare de 100.000 euro pentru astfel de cazuri!

Curățenia industrială implică adeseori prestarea serviciilor în condiții dificile, uneori chiar extreme. Asigurăm curățenie în spațiile înalte, folosind nacele, schele sau alpiniști utilitari. Facem curățenie atât în exterior, cât și în interiorul spatiilor industriale, unde utilajele noastre de aspirat sau spălat pardoseli pot să acopere o suprafață de până la 10.000 mp într-o singură oră!

 Asigurăm servicii de curățenie pentru spațiile cu temperaturi extreme (-40 grade, +50 grade), cum sunt depozitele frigorifice sau fabricile de turnătorie.

Parteneri

SC TEHNOTOP 88 SRL
SC SANEX SA
Farmexim
CSI ROMANIA
FSA ROMANIA
POLYMOBILE
Ramada
catwalk
DENVER
GAMELOFT
MACROMEX
ACI CLUJ
STRABAG
MODERN BAU
ELECTROGRUP
AUTOTRANSILVANIA
KAUFLAND
BRITISH COUNCIL
DIICOT
ASOCIATIA CHINOLOGICA
AVITUM BRAUN
ullink
intersport
eurotrend
x
damat
x
portico
la lorrein
Impuls Radio
Metropolis
Monitorul de Cluj
WorldClass
Amprenta Advertising
British Council
Fragment
mascota