Galerie foto

  • Curățenie în Spații Office și Centre Business

Curățenie în Spații Office și Centre Business

15 Iunie 2016

Curățenia generală a Spațiilor Office și a Centrelor Business a devenit o nevoie reală odată cu creșterea pieței muncii, cu apariția companiilor multinaționale în Cluj-Napoca, respectiv Județul Cluj și în întreaga țară, precum și creșterea industriei IT.  Apariția birourilor de tip Open Office sau Cubical a scos la iveală o nouă oportunitate pentru companiile de curățenie.

Serviciile noastre de Curățenie pentru Office și pentru Centrele Business sunt gândite în așa fel încât să aducă o plus valoare (indirectă) companiei tale! Mai mult, facem curățenie după programul stabilit de voi.

Un mediu de lucru curat, fără praf, fără pete și foarte bine îngrijit poate să crească productivitatea și randamentul angajaților. Știm cât de important este locul în care angajatul își petrece aproape jumătate de zi.

Oferim un pachet de servicii de curățenie personalizat, în funcție de necesitățile fiecărei companii. Ne adaptăm la orice schimbare și mai ales ne îmbunătățim în mod permanent serviciile. Întotdeauna am făcut mai mult decât ceea ce ne leagă prin contract.

Avem capacitatea tehnică, umană și profesională de a oferi servicii de curățenie pe suprafețe mari, între 100 - 50.000 mp.  

Parteneri

SC TEHNOTOP 88 SRL
SC SANEX SA
Farmexim
CSI ROMANIA
FSA ROMANIA
POLYMOBILE
Ramada
catwalk
DENVER
GAMELOFT
MACROMEX
ACI CLUJ
STRABAG
MODERN BAU
ELECTROGRUP
AUTOTRANSILVANIA
KAUFLAND
BRITISH COUNCIL
DIICOT
ASOCIATIA CHINOLOGICA
AVITUM BRAUN
ullink
intersport
eurotrend
x
damat
x
portico
la lorrein
Impuls Radio
Metropolis
Monitorul de Cluj
WorldClass
Amprenta Advertising
British Council
Fragment
mascota