Testimoniale

DoubleTree by Hilton Hotel Cluj - City Plaza

"Putem recomanda cu incredere SC One Way Cleaning ca un partener solid, fiabil si expert in domeniul sau de activitate. Apreciem calitatea serviciilor de curatenie prestate pana in prezent, profesionalismul angajatilor si metodologia de curatare eficienta."

Andreea Balaj - General Manager DoubleTree by Hilton Hotel Cluj - City Plaza

CSi Romania SRL

"Colaboram cu One Way din 2014 pentru servicii de curatenie, atat in cladirea administrativa, cat si in halele de productie . Toate serviciile sunt de calitate iar modul operativ si prompt este ireprosabil, de aceea ii consideram un partener serios care-si indeplineste obligatiile contractuale la timp. Recomandam One Way Cleaning ca un profesionist de incredere datorita disponibilitatii, calitatii deosebite  si flexibilitatii serviciilor prestate."

Ionel Suciu - Facility coordinator at SC CSi Romania SRL

 

Tulip Inn - Sunny Hill

"Calitatea serviciilor prestate, promptitudinea si profesionalismul cu care One Way Cleaning isi onoreaza obligatiile contractuale recomanda aceasta societate ca fiind o alegere inspirata pentru prestarea serviciilor de curatenie."

Manager Tulip Inn - Sunny Hill

Kaufland Romania SCS

"SC KAUFLAND ROMANIA SCS, datorita bunei colaborari cu SC One Way SRL - RO22041354, J12/2945/2007, recomandam cu incredere aceasta societate pentru serviciile oferite, seriozitate si promptitudine!"

Petrisor Ioan Radu - Manager Magazin 4700 Cluj 2

SC Sanex SA

"Ne exprimam aprecierea fata de colaborarea cu One Way ca FURNIZOR DE SERVICII DE CURATENIE datorita calitatii si a eficientei serviciilor prestate. Totodata, echipele de curatenie ale One Way, prin profesionalismul membrilor sai, a oferit suport in alegerea celor mai bune optiuni si solutii pentru solicitarile noastre punctuale legate de serviciile de curatenie in spatiile de birouri si in spatiile de depozit, productie. Recomandam ca fiind un colaborator de incredere si apreciem serviciile de calitate, flexibilitatea, metodologia si profesionalismul solutiilor oferite care o diferentiaza intr-un mod favorabil de competitorii sai."

Manager SC SANEX SA

SC Gameloft Romania SRL

"Gameloft Romania colaboreaza cu firma One Way din luna iunie 2012. Apreciem politetea, seriozitatea si promptitudinea personalului angajat, precum si eficienta serviciilor care corespund standardelor noastre. Recomandam One Way altor companii deoarece au dat dovada de profesionalism in domeniul serviciilor de curatenie."

Conducerea SC Gameloft Romania SRL

mascota