Companie

Istoric

OneWay Cluj-Napoca este o companie de curățenie recunoscută la nivel național datorită serviciilor de calitate pe care le oferim clienților, precum și datorită faptului că avem o foarte mare înclinare înspre conservarea mediului înconjurător prin utilizarea de soluții ecologice biodegradabile cu putere mare de curățare.  

”Vrem să lăsăm în urma noastră nu doar curățenie, ci și o vastă înțelegere asupra modului de abordare și conservare a mediului înconjurător. Este vorba despre generațiile viitoare și despre moștenirea pe care le-o vom lăsa!” – spune Mariana Ispas, CEO OneWay.

Compania și-a început activitatea de Servicii de Curățenie cu mai bine de 9 ani în urmă cu doar doi angajați și două contracte de dimensiuni mici, dar cu multă încredere, entuziasm, tinerețe și profesionalism. În tot acest timp OneWay a reușit să crească impresionant de la un an la celălalt. Astăzi, OneWay este formată dintr-o echipă de 60 persoane, o infrastructură de utilaje cu care poate să acopere suprafețe de până la 50.000 mp și același înalt profesionalism cu care s-a pornit la drum.  

Parteneri

SC TEHNOTOP 88 SRL
SC SANEX SA
Farmexim
CSI ROMANIA
FSA ROMANIA
POLYMOBILE
Ramada
catwalk
DENVER
GAMELOFT
MACROMEX
ACI CLUJ
STRABAG
MODERN BAU
ELECTROGRUP
AUTOTRANSILVANIA
KAUFLAND
BRITISH COUNCIL
DIICOT
ASOCIATIA CHINOLOGICA
AVITUM BRAUN
ullink
intersport
eurotrend
x
damat
x
portico
la lorrein
Impuls Radio
Metropolis
Monitorul de Cluj
WorldClass
Amprenta Advertising
British Council
Fragment
mascota