Companie

Valori

Profesionalism – concurența de pe piața serviciilor de curățenie este una acerbă, motiv pentru care diferențierea se face prin intermediul nivelului de succes atins în cadrul unui contract. Feedback-ul primit de la client este cea mai puternică armă în această industrie. OneWay se mândrește cu clienți extrem de mulțumiți de serviciile noastre de curățenie.

Conservarea mediului – am îmbrățișat ideologia Sec XXI nu pentru că are un impact mediatic și social puternic, ci pentru că am înțeles încă de când existăm pe piață ce poate să însemne impactul materialelor utilizate de noi asupra mediului înconjurător. De asemenea, colaborăm cu compania Reciclabil Invest, cu ajutorul căreia oferim soluții integrate de colectare selectivă a deșeurilor. Vrem să lăsăm generațiilor viitoare o casă, nu o groapă de gunoi!

Adaptabilitate – adeseori serviciile de curățenie trebuie să fie făcute noaptea sau după orele obișnuite de program al companiilor. A nu accepta și înțelege acest aspect ar însemna o greșeală enormă. Ne-am făcut un renume în cei 9 ani de existență de a ne adapta perfect pe nevoile clienților noștri. Și am reușit de fiecare dată să oferim cele mai bune servicii.

Calitate - Suntem Certificați ISO 9001 - Managementul Calității, OHSAS 18001 - Managementul Mediului și ISO 14001 - Sănătate și Securitate în Muncă. Suntem siguri că știe toată lumea cât de dificil este să se obțină aceste certificări, dar vrem să reiterăm faptul că însăși existența noastră pe această piață după aproape o decadă se datorează cu precădere unei calități înalte a serviciilor oferite.

Parteneri

SC TEHNOTOP 88 SRL
SC SANEX SA
Farmexim
CSI ROMANIA
FSA ROMANIA
POLYMOBILE
Ramada
catwalk
DENVER
GAMELOFT
MACROMEX
ACI CLUJ
STRABAG
MODERN BAU
ELECTROGRUP
AUTOTRANSILVANIA
KAUFLAND
BRITISH COUNCIL
DIICOT
ASOCIATIA CHINOLOGICA
AVITUM BRAUN
ullink
intersport
eurotrend
x
damat
x
portico
la lorrein
Impuls Radio
Metropolis
Monitorul de Cluj
WorldClass
Amprenta Advertising
British Council
Fragment
mascota