Companie

Despre noi

OneWay activează de 9 ani  în domeniul de Facility Management, curățenie ecologică și servicii mentenanata, adresându-se astfel  firmelor si companiilor care isi optimizeaza costurile si doresc sa beneficieze de servicii integrate la cel mai bun raport Calitatate/pret . Acoperim o gama larga de produse si servicii cerute in piata de profil , construim colaborari trainice si durabile.

Suntem mandri sa va oferim servicii  integrate de curatenie la cele mai inalte standarde si satisfacerea clientului – garantata! Ne-am creat o pozitie pe piata serviciilor de curatenie datorita impactului puternic specific in urma satisfacerii clientilor, obtinand adesea rezultate care au depasit asteptarile beneficiarilor.

 Keep Your Image Clean este principiul după care ne ghidăm și motivul pentru care ne-am dezvoltat în acest domeniu. Suntem o companie dedicata clientilor , cu o atitudine mereu pozitivă și pregătită pentru noi provocări. Echipele cu care ne prezentăm în fața clienților sunt formate din profesioniști care au înțeles că activitatea de curățenie va fi preluată în totalitate, conducerea companiei putând astfel să se preocupe de probleme și activități mai importante. Discutăm aici atât de delegarea responsabilităților către noi, cât și de externalizarea acestor servicii. Oricum ar fi, OneWay își va respecta și chiar depăși obligațiile de muncă, pentru a obține cele mai bune rezultate!

Curățenia face parte din viața noastră, ne definește și ne reprezintă, ne poziționează în ochii oamenilor și ne conferă sănătate și serenitate, un cadru perfect în care să îți duci la îndeplinire activitățile zilnice.

Apelează la o firmă de curățenie și permite-le unor profesioniști să îți înfrumusețeze viața și să îți demonstreze că ai făcut investiția potrivită.

Parteneri

SC TEHNOTOP 88 SRL
SC SANEX SA
Farmexim
CSI ROMANIA
FSA ROMANIA
POLYMOBILE
Ramada
catwalk
DENVER
GAMELOFT
MACROMEX
ACI CLUJ
STRABAG
MODERN BAU
ELECTROGRUP
AUTOTRANSILVANIA
KAUFLAND
BRITISH COUNCIL
DIICOT
ASOCIATIA CHINOLOGICA
AVITUM BRAUN
ullink
intersport
eurotrend
x
damat
x
portico
la lorrein
Impuls Radio
Metropolis
Monitorul de Cluj
WorldClass
Amprenta Advertising
British Council
Fragment
mascota